Click here for mobile pages
  •   
  •   
  •   
  •   

Bryllup – vi bistår med planleggingen

Uforglemmelige bryllupsfeiringer er Hotel Continental. Enten dere ønsker en intim middag med de nærmeste eller et storslagent bryllup, tilbyr vi personlig rådgivning og hjelp til å velge.

Mange er usikre foran en stor begivenhet som et bryllup. Få kan mer om skikk og bruk i slike anledninger enn oss. Vi gir råd om alt fra utforming av invitasjoner og bordkort, gaveåpning og rekkefølgen på talene - til hva som skal skje etter at gjestene har reist seg fra bordet.

Hver minste detalj

Vi tar det som vår utfordring å gjøre bryllupsmiddagen til et av livets høydepunkter. Drømmer dere om et enkelt, stilrent eller fargerikt bryllup? Sammen legger vi planene, deretter tar vi hånd om alle detaljer: Floristen dekorerer til bryllupsfesten, akkurat slik dere ønsker. Vi duker og dekker til et høytidelig festmåltid - med avslappet stemning. Menyen blir ivaretatt av de dyktigste kokker, og vår kreative konditor skaper drømmekaken. Sist, men ikke minst, ønskes gjestene velkommen av hovmesteren, som sørger for den perfekte rammen for feiringen.

Romantisk avrunding

Å tilbringe bryllupsnatten i en av våre suiter er en romantisk avrunding på den store dagen.
Vi gratulerer brudeparet med frukt, roser og champagne.

Bryllupskaken – komponert av vår konditor

Bryllupskaken er et av høydepunktene på bryllupsfesten. Konditorene på Hotel Continental overlater ingenting til tilfeldighetene når de komponerer en drøm av en kake til en av livets aller største anledninger.

Jo høyere kaken er, desto bedre, sies det. Mange velger bryllupskake i flere etasjer når de planlegger festen, mens andre ønsker en enklere utgave. Marsipan, sjokolade, friske bær eller pasjonsfrukt – bare fantasien setter grenser. La våre kreative konditorer skape bryllupskaken dere drømmer om!

Blomster til bryllupsfesten

En brudebukett som fremhever kjole og brud. Blomsterdekorasjoner som tar igjen fargen på kjolen eller gjenspeiler årstiden. På den store dagen skal alle detaljer stemme.

Blomster spiller en viktig rolle på bryllupsdagen. Mange ønsker profesjonell hjelp og veiledning slik at pynting av kirke og selskapslokaler danner en helhet. Hotel Continental har dyktige og anerkjente samarbeidspartnere som har lang erfaring med dekorasjoner for spesielle anledninger.

Musikk og underholdning

Har dere spesielle ønsker for musikk eller underholdning til bryllupsfesten, eller ønsker dere forslag til hva som kan gjøre deres dag spesiell?

Hotel Continental har lang erfaring med å planlegge bryllup, og har gode tips om hva som kan bli prikken         over i’en. Snakk med oss - vi har gode leverandører og formidler gjerne musikk eller underholdning.

Tips og råd

Det er mye å tenke på når det skal arrangeres bryllup, og listen over tradisjoner er lang. Det finnes mye litteratur og informasjon om skikk og bruk. Her er noen tips og råd som kan hjelpe dere videre når dere planlegger en av livets viktigste merkedager.

 

ONLINE BOOKING

Bestill rom

Velg ønsket dato:

Døgn

Personer

Account code:

Reserver bord

Theatercaféens
Online bordreservasjon

FORESPØRSEL

Send en forespørsel

Møter & Events
Theatercaféen
Restaurant Eik
Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26. Postboks 1510 Vika, N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no