Gå til innhold
Om Hotel Continental

Hotelldrift i fire generasjoner

Gjennom fire generasjoner har én og samme familie bygd opp og utviklet Hotel Continental til den virksomheten det er i dag; et av Norges flotteste femstjerners hotell og medlem i The Leading Hotels of the World.

I tillegg til hotellets 151 rom og suiter, kan huset tilby fem restauranter og barer med mat og drikke i verdensklasse samt flere møte- og selskapslokaler. Besøkende fra hele verden og stamgjester fra hovedstaden skaper en livlig og internasjonal stemning. Vår unike kunstsamling, historie og atmosfære bidrar til at oppholdet på Hotel Continental blir en femstjerners opplevelse. 

Hotel Continental er et naturlig valg når man trenger overnatting i Oslo sentrum. Store og små virksomheter legger sine konferanser og møter til hotellet, og mange privatpersoner feirer sine merkedager hos oss. Vi vil til enhver tid yte femstjerners service for å være det beste luksushotellet i Oslo.

Hotel Continentals visjon er "vær en av stjernene som får Continental til å skinne". Les mer om vår visjon og forretningsidé her.