Hotel Continental

 • Online Booking

  Reserver et bord

  Theatercaféens
  Online bordreservasjon Neste
 • Forespørsel

  Send en forespørsel

 • Facebook

The Leading Hotels of the World

Siden 1975 har Hotel Continental vært eneste norske medlem i The Leading Hotels of the World. Det er samtidig din garanti for et førsteklasses opphold i hjertet at Norges hovedstad.

The Leading Hotels of the World er en sammenslutning av ledende hoteller i verden, og består av mer enn 450 hoteller i 80 land. Blant medlemmene finnes alt fra mindre designhotel til store resorthotell og velrenommerte luksushotell.  Hotel Continental er Norges eneste femstjerners hotell, og eneste norske medlem.

Høye krav

For å bli vurdert som medlem, må hotellet tilhøre en luksuskategori og tilfredsstille svært høye krav når det gjelder overnatting, service, kjøkken og ulike fasiliteter – alle aspekter som har betydning for gjestenes opplevelse av komfort, bekvemmelighet og stemning.  Med øye for detaljer og fokus på kvalitet i alle ledd, er Hotel Continental et selvfølgelig valg for den kvalitetsbevisste gjest.  

Les mer om The Leading Hotels of the World her.

Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26.Postboks 1510 Vika,N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no