Afternoon tea hver
lørdag og søndag
kl. 15.00 - 18.00

Bestill i dag

bord@theatercafeen.no

 

Hyatt's Executive Chef i Asia vender nesen hjem

Vi er glade for å kunne informere at Stig Drageide (42) blir Theatercaféen og Hotel Continentals nye Executive Chef.

Stig har de siste 12 årene vært med å åpne flere av Hyatts sine store flaggskip, blant annet i Tokyo, Singapore, Kina og India. Før den store Østen-reisen jobbet Stig blant annet i Sveits og på Bagatelle og ORO i Oslo. Det er en meget ansett fagmann som nå kommer hjem med mye erfaringer fra utlandet.
 

Stig Drageide:

"Jeg ser frem til å komme tilbake igjen til Oslo, og gleder meg til å ta fatt i nye arbeidsoppgaver på Theatercaféen og Hotel Continental, jobbe sammen med personalet og bli kjent med alle medarbeidere. Det er med stor entusiasme jeg skal videreutvikle denne kjente merkevaren og ikke minst få være med å skape nye opplevelser på huset. Per i dag bygger vi om og får 66 nye elegante hotellrom samt Oslos mest glamorøse møtested for minnerike events, hyggelige middager og spesielle anledninger. Alt dette skjer i august 2014, noe jeg virkelig gleder meg å være en del av".

Theatercaféen er frodig og summende, levende og enestående. Et stykke norsk kultur-historie og et absolutt for enhver Oslo-besøkende. Vår legendariske wienercafé står på New York Times' liste over verdens ti mest berømte caféer, og har vært byens mest populære spise- & møtested i over hundre år.

Theatercaféen tilfredsstiller en hemmelig lengsel etter å være tilstede i storartede omgivelser. Man føler seg så absolutt velkommen, men likevel ikke så hjemme at man glemmer hvor man er. Og man nyter det til fulle! Det er slikt stoff de store caféene er laget av. Det er dette som er Theatercaféens uimotståelige magi.Theatercaféen har byens flotteste chambre séparée med plass til 38 gjester. Et perfekt sted for hyggelige middager, jubileer, frokost- og lunchmøter.På kvelden er vår nye spise & drikkebar et naturlig møtested for våre gjester både før og etter middag.

Ønsker du å reservere bord kan du sende oss en e-mail på bord@theatercafeen.no, booke online eller ringe oss på telefon 22 82 40 50.

Følg oss også på Facebook og Instagram #hotelcontinentaloslo. Har du hatt en hyggelig opplevelse hos oss i Theatercaféen, skriv gjerne om det på Tripadvisor.

Våre åpningstider:

Mandag til lørdag 11:00 - 23:00
Søndager 15:00 - 22:00

Velkommen!

ONLINE BOOKING

Bestill rom

Velg ønsket dato:

Døgn

Personer

Account code:

Reserver bord

Theatercaféens
Online bordreservasjon

FORESPØRSEL

Send en forespørsel

Møter & Events
Theatercaféen
Restaurant Eik
Hotel Continental, Stortingsgaten 24/26. Postboks 1510 Vika, N - 0117 Oslo / Tlf: +47 22 82 40 00 / booking@hotelcontinental.no