Teatersalen - like flott og unik, bare enda bedre

Dette er vårt største og mest fleksible lokale som kan ta imot inntil 250 gjester til møter og middag. ​I forbindelse med vår siste renovering på Hotel Continental, har Teatersalen fått en omfattende oppgradering. 

Med topp moderne AV utstyr, HD-projektorer, betydelig forbedret akustikk og nytt ventilasjonsanlegg, passer Teatersalen perfekt til alle slags møter og konferanser. Fullt integrert lydanlegg og nytt programmerbart lys gjør det enda enklere å sette den rette stemningen for ditt event i denne unike salen, enten det er et bryllup, firmafest eller julebord. Si ifra om du ønsker en omvisning eller mer informasjon om alt det nye. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Her ser du et sammendrag av oppgraderingen:

  • Betydelig forbedret akustikk
  • Topp moderne AV utstyr bl.a. 4 HD-prosjektorer for presentasjon og film
  • Fullt integrert lydanlegg, med mulighet for tilkobling av DJ mikse utstyr
  • Forbedret lys i hele Teatersalen
  • Programmerbart lys med fullt fargespekter
  • Nytt ventilasjonsanlegg med integrert kjøling

Teatersalen gir en spesiell ramme rundt arrangementer som festmiddager, prisutdelinger, jubileer og bryllup samt lanseringer, møter og konferanser. Vår Executive Chef med hans team, sørger for skreddersydde menyer laget med råvarer av høy kvalitet. Tekniske hjelpemidler er lett tilgjengelige og Teatersalen er ofte benyttet til større streaming- og pressekonferanser. Omgivelsene gir alle anledninger en god stemning, og de store vindusflatene gir godt dagslys. Teatersalen kan deles i to; Teatersalen I og Teatersalen II. Dette gjør at lokalene også passer for mindre arrangementer.

Theatercafeen Leading Hotels