Karriere

Vår visjon er “Vær en av stjernene som får Continental til å skinne”. Dette betyr at vi ønsker medarbeidere som er profesjonelle og har et sterkt ønske om nettopp dette - å være en stjerne!

Du bør være entusiastisk og ha en indre motivasjon til å yte best mulig kundeservice,  uansett hvilken stilling du søker. Hotel Continental er en organisasjon preget av utvikling, medvirkning og høye krav.

Vi har ordnede lønns- og arbeidsforhold, et godt arbeidsmiljø og fokus på kompetansedeling. Arbeidsoppgavene er varierte og de daglige utfordringene er mange. Dersom du ønsker å være med på teamet vårt og skape gode kundeopplevelser, kan du søke på utlyst ledig stilling eller sende en åpen søknad.

Ledige stillinger

Værelsesbetjent - Hotel Continental

Hotel Continental søker ny værelsesbetjent til å jobbe annenhver helg og ved ferieavvikling. Les mer om stillingen her

Regnskapsmedarbeider - Hotell- og restauranthuset Continental

Hotell- og Restauranthuset Continental søker en ny medarbeider til vår økonomiavdeling i  60 % fast stilling. Er du vår nye økonomistjerne? Les mer om stillingen her.

Theatercaféen søker nye stjerner til høst- og julebordsesongen

Vi søker bookingmedarbeider, servitør, bartender, runner, garderobier - les mer om alle stillingene her

Nattresepsjonist - Hotel Continental

Vi søker en ny servicehelt som nattresepsjonist i en 30% fast stilling annenhver helg. Stillingen gjelder også som ekstrahjelp ved behov, slik som ved ferieavvikling og høysesong. Les mer om stillingene her.  

Servitører - Continental Event

Vi søker servitører i deltidsstilling til vår flotte eventavdeling. Som medarbeider hos oss må du kunne yte fem stjernersservice og jobbe godt i team. Til disse stillingene søker vi servitører med relevant erfaring fra event- og selskapsservering eller som har fagbrev som servitør og/eller kokk. Les mer om stillingene her.  

Resepsjonist - Hotel Continental

Vi søker en ny servicehelt som resepsjonist i en 30% fast stilling annenhver helg. Stillingen gjelder også som ekstrahjelp ved behov, slik som ved ferieavvikling og høysesong. Les mer om stillingene her.  

Frokostkokk og á la Carte kokk - Theatercaféen/Hotel Continental

Vi søker dyktige og energiske kokker til vårt kjøkken. Les mer om stillingene her.

Kokkelærlinger i Theatercaféen

Vi søker deg som er lærevillig, entusiastisk, glad i å lage mat og motivert til å yte best mulig service. Les mer om hvordan du kan få læretid i Theatercaféen her.

Åpen søknad

Dersom du ønsker å sende oss en åpen søknad, klikk deg inn her. Din søknad blir videresendt til avdelingsledere på huset som vil kontakte deg dersom noen har en ledig stilling.

Lærlingplass

På leting etter en spennenede lærlingplass? Vi kan tilby en unik mulighet til å lære og praktisere faget. Hos oss får du god oppfølging og en flott start på karrieren. Send din søknad om lærlingplass til vår kjøkkensjef Stig Drageide eller konditorsjef Linda Roalstad.  

Theatercafeen Leading Hotels