Karriere

Vår visjon er “Vær en av stjernene som får Continental til å skinne”. Dette betyr at vi ønsker medarbeidere som er profesjonelle og har et sterkt ønske om nettopp dette - å være en stjerne!

Du bør være entusiastisk og ha en indre motivasjon til å yte best mulig kundeservice,  uansett hvilken stilling du søker. Hotel Continental er en organisasjon preget av utvikling, medvirkning og høye krav.

Vi har ordnede lønns- og arbeidsforhold, et godt arbeidsmiljø og fokus på kompetansedeling. Arbeidsoppgavene er varierte og de daglige utfordringene er mange. Dersom du ønsker å være med på teamet vårt og skape gode kundeopplevelser, kan du søke på utlyst ledig stilling eller sende en åpen søknad.

Ledige stillinger

Leder - Continental Event

Vil du være med å selge og drifte Norges flotteste event- og konferanselokaler? Vi søker en energisk og strukturert leder til Continental Event. Les mer om stillingene her.  

Servitører - Continental Event

Vi søker servitører til vår flotte eventavdeling - en 100% stilling og tre deltidsstillinger. Som medarbeider hos oss må du kunne yte fem stjernersservice og jobbe godt i team. Til disse stillingene søker vi servitører med relevant erfaring fra event- og selskapsservering eller som har fagbrev som servitør og/eller kokk. Les mer om stillingene her.  

Hovmester - Theatercaféen

Theatercaféen søker hovmester i 100 % stilling for tiltredelse 1. september 2019. Hovmesterne har en sentral stilling i restauranten - både i forhold til gjester og medarbeidere. Les mer om stillingene her.

Frokostkokk og á la Carte kokk - Theatercaféen/Hotel Continental

Vi søker dyktige og energiske kokker til vårt kjøkken. Les mer om stillingene her.

Kokkelærlinger i Theatercaféen

Vi søker deg som er lærevillig, entusiastisk, glad i å lage mat og motivert til å yte best mulig service. Les mer om hvordan du kan få læretid i Theatercaféen her.

Resepsjonist og Concierge - Hotel Continental

Hotel Continental søker nye servicehelter i resepsjonen - én Concierge og én resepsjonist. Les mer om disse to 100% stillingene her.  

Resepsjonist, Halltjener eller Concierge - Hotel Continental

Hotel Continental søker ekstrahjelp for sommeren 2019. Det er ledige stillinger både i resepsjonen og hos Concierge, samt som halltjenere og til å bistå med håndtering av bagasje for grupper. Les mer om stillingene her.  

Nattresepsjonist - Hotel Continental

Er du vår nye nattstjerne? Vi søker en ny nattresepsjonist til vår resepsjon på Hotel Continental.
Stillingen vil være en 20% fast stilling annenhver helg samt ekstra ved behov og ferieavvikling. Les mer om stillingen her.

Barservitør - Steamen

Vi ser etter flere sprudlende barservitører til vår hyggelige bar og fortauscafé, Steamen, i Olav Vs gate. Er det deg? Stillingen vil i første omgang være midlertidig frem til september 2019. Vi søker i hovedsak etter to fulltidsmedarbeidere, men tar gjerne også imot søknader for deltid. Les mer her

Åpen søknad

Dersom du ønsker å sende oss en åpen søknad, klikk deg inn her. Din søknad blir videresendt til avdelingsledere på huset som vil kontakte deg dersom noen har en ledig stilling.

Lærlingplass

På leting etter en spennenede lærlingplass? Vi kan tilby en unik mulighet til å lære og praktisere faget. Hos oss får du god oppfølging og en flott start på karrieren. Send din søknad om lærlingplass til vår kjøkkensjef Stig Drageide eller konditorsjef Linda Roalstad.  

Theatercafeen Leading Hotels