Karriere

Vår visjon er “Vær en av stjernene som får Continental til å skinne”. Dette betyr at vi ønsker medarbeidere som er profesjonelle og har et sterkt ønske om nettopp dette - å være en stjerne!

Du bør være entusiastisk og ha en indre motivasjon til å yte best mulig kundeservice,  uansett hvilken stilling du søker. Hotel Continental er en organisasjon preget av utvikling, medvirkning og høye krav.

Vi har ordnede lønns- og arbeidsforhold, et godt arbeidsmiljø og fokus på kompetansedeling. Arbeidsoppgavene er varierte og de daglige utfordringene er mange. Dersom du ønsker å være med på teamet vårt og skape gode kundeopplevelser, kan du søke på utlyst ledig stilling eller sende en åpen søknad.

Ledige stillinger

Barservitør - Steamen

Vi ser etter flere sprudlende barservitører til vår hyggelige bar og fortauscafé, Steamen, i Olav Vs gate. Er det deg? Stillingen vil i første omgang være midlertidig frem til september 2019. Vi søker i hovedsak etter to fulltidsmedarbeidere, men tar gjerne også imot søknader for deltid. Les mer her

Regnskapsmedarbeider - Theatercaféen og Hotel Continental

Hotell- og Restauranthuset Continental søker en ny medarbeider til vår økonomiavdeling. Stillingen vil være timebasert og tilsvare ca. 50 % stilling. Les mer om arbeidsoppgavene og hva vi kan tilby her.

Nattresepsjonist - Hotel Continental

Er du vår nye nattstjerne? Vi søker en ny nattresepsjonist til vår resepsjon på Hotel Continental.
Stillingen vil være en 20% fast stilling annenhver helg samt ekstra ved behov og ferieavvikling. Les mer om stillingen her.

Servitører - Continental Event

Vi søker servitører til vår flotte eventavdeling - en 100% stilling og tre deltidsstillinger. Som medarbeider hos oss må du kunne yte fem stjernersservice og jobbe godt i team. Til disse stillingene søker vi servitører med relevant erfaring fra event- og selskapsservering eller som har fagbrev som servitør og/eller kokk. Les mer om stillingene her.  

Åpen søknad

Dersom du ønsker å sende en åpen søknad, kan du sende din henvendelse og CV til: jobbsok@hotelcontinental.no. Din søknad blir videresendt til avdelingsledere på huset som vil kontakte deg dersom noen har en ledig stilling.

Lærlingplass

På leting etter en spennenede lærlingplass? Vi kan tilby en unik mulighet til å lære og praktisere faget. Hos oss får du god oppfølging og en flott start på karrieren. Send din søknad om lærlingplass til vår kjøkkensjef Stig Drageide eller konditorsjef Linda Roalstad.  

Theatercafeen Leading Hotels