Shopping i Oslo sentrum

Oslo har et mangfold av shoppingmuligheter. I nærheten av Hotel Continental finner du eksklusive magasin og handlegater som Promenaden Fashion DistrictPaleetEger, Steen & StrømGlasMagasinet og Vikaterrassen.

I tillegg til de ulike magasinene har byen to pulserende handlegater. I gågaten Karl Johans gate finner du alt fra de kjente kjedebutikkene til de mer eksklusive merkevarene som Louis Vuitton, Gucci og Hermès. Handlegaten Bogstadveien er kjent for sin variasjon av designerbutikker, klær, interiør og restauranter.

Promenaden Fashion District

Promenaden Fashion District ligger midt i hjertet av Oslo sentrum, og består av syv ikoniske gater som blant annet Akersgaten, Øvre og Nedre Slottsgate og Prinsens gate. Området byr på en eksklusiv shopping opplevelse og et unikt tilbud for den motebevisste og kvalitetsbevisste kunden. Her finner du de mest kjente internajonale luksusmerkene og deres flagship stores, slik som Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Saint Laurent, Bottega Veneta, Isabel Marant, Acne, Aesop og interiørbutikken Vitra. Flotte varemagasiner som Steen & Strøm og Eger samt kaféer og restauranter, gjør shoppingopplevelsen komplett.

Juvelér Langaard 

Juvelér Langaard er en av Hotel Continentals nærmeste naboer. Her finner du vakre edelstener og smykker av høy kvalitet som du ikke finner noe annet sted. To generasjoner av Langaard-familien reiser verden rundt på jakt etter de flotteste diamantene, og jobber sammen med et dedikert og dyktig team for å gi kundene en best mulig opplevelse. I tillegg til egne, håndlagde smykker tilbyr Langaard som eneste juvelér i Norge Pomellato, Roberto Coin og Shamballa. Verkstedet over butikken kan dessuten bistå med reparasjoner på kort varsel ved behov.

Aker Brygge

Fra Hotel Continental er det en kort spasertur til Aker Brygge som er blitt en av Oslos mest populære severdigheter. Området er rikt på opplevelser i bilfrie arealer, med et godt utvalg av forretninger og spisesteder. Det tidligere verftsområdet har høstet stor internasjonal oppmerksomhet og har blant annet vunnet den internasjonale Difa-prisen for beste byutviklingsprosjekt. Årlig registreres det mer enn 6 millioner besøk til Aker Brygge.
 

Grünerløkka

I bydelen Grünerløkka har det vokst frem et dynamisk og flerkulturelt område. Her finner du små gallerier og utstillinger, designerbutikker, bokhandlere og et mangfoldig og spennende mattilbud. Vulkan blir kalt ”den lille byen i byen” og området skal være en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, restauranter og spennende leietakere. Det er mangfoldet og sammensetningen av aktører som gjør Vulkan spennende.

Personlig Shopping

Ta kontakt med vår Concierge service om du ønsker mer informasjon om personlig og privat shopping. Vi hjelper deg gjerne med å booke dette inn: concierge@hotelcontinental.no

Theatercafeen Leading Hotels