Transport & parkering

Hotel Continental hjelper gjerne gjestene med å planlegge og bestille transport til og fra hotellet eller parkering dersom du ankommer med egen bil.

Flytoget

Flytoget går seks ganger i timen til Oslo Sentralbanestasjon, og tre av disse avgangene bringer deg til Nationaltheatret stasjon på 27 minutter. Herfra er det kun 100 meters gange til hotellet. Billettprisen er 190 NOK fra Oslo Lufthavn (OSL) til Nationaltheatret. For mer informasjon om flytoget, avgangstider og priser se Flytoget.

Personlig transport

Vi ordner personlig transport for den som ønsker det. Vår samarbeidspartner Oslo Limousinservice kan tilby et skreddersydd alternativ for en ekstra komfortabel reise. Erfarne, diskrete og språkkyndige sjåfører henter deg og kjører deg direkte til hotellet eller flyplassen. Kontakt Hotel Continental for bestilling eller ytterligere informasjon.

Parkering under oppholdet

Vi tilbyr parkeringsmuligheter i vår garasje for hotellgjester som kommer med egen bil. Under oppholdet klargjør vi gjerne bilen for deg. Hos oss finner du en av Oslos beste bilpleietjenester, CareCenter, som tilbyr innvendig og utvendig vask samt polish. Vi gjør oppmerksom på at både parkering og bilpleie må bestilles i forveien grunnet begrenset kapasitet. Bestill i god tid - tilbudet er populært blant våre hotellgjester. Parkering koster 495 kr per natt. Grunnet Oslos grønne profil og endring av kjøremønster, tilbyr vi valetparkering kun til våre boende gjester. 

Theatercafeen Leading Hotels