Transport & parkering

Hotel Continental hjelper gjerne gjestene med å planlegge og bestille transport til og fra hotellet eller parkering dersom du ankommer med egen bil.

Flytoget

Flytoget går seks ganger i timen til Oslo Sentralbanestasjon, og tre av disse avgangene bringer deg til Nationaltheatret stasjon på 27 minutter. Herfra er det kun 100 meters gange til hotellet. Billettprisen er 190 NOK fra Oslo Lufthavn (OSL) til Nationaltheatret. For mer informasjon om flytoget, avgangstider og priser se Flytoget.

Personlig transport

Vi ordner personlig transport for den som ønsker det. Vår samarbeidspartner Oslo Limousinservice kan tilby et skreddersydd alternativ for en ekstra komfortabel reise. Erfarne, diskrete og språkkyndige sjåfører henter deg og kjører deg direkte til hotellet eller flyplassen. Kontakt Hotel Continental for bestilling eller ytterligere informasjon.

Parkering under oppholdet

Vi tilbyr gode parkeringsmuligheter i vår garasje dersom du ankommer hotellet med egen bil. Under oppholdet klargjør vi gjerne bilen for deg. På Hotel Continental finnes en av Oslos beste bilpleietjenester, som tilbyr innvendig og utvendig vask og polish. Vi gjør oppmerksom på at både parkering og bilpleie må bestilles i forveien. Bestill i god tid - tilbudet er populært blant våre gjester. Som boende gjest koster det 495 kr per natt.

Theatercafeen Leading Hotels