Femstjerners opplevelser

Et opphold på Hotel Continental er en opplevelse i seg selv, men vi ønsker at du som gjest hos oss skal få oppleve mest mulig når du er på besøk i Oslo. Hotellpakkene våre er satt sammen slik at du får med deg det lille ekstra som gjør hotellopplevelsen perfekt. 

Hver helg fylles hotellet med gjester fra både inn- og utland som skaper en livlig og internasjonal stemning. Med en unike historie, håndplukket kunst, elegante hotellrom og et anerkjent kjøkken, er Hotel Continental et attraktivt møtested for femstjerners opplevelser - og vi strekker oss langt for å gi våre gjester et uforglemmelig hotellopphold. En hotellpakke er også den perfekte gaven til en som har alt. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å kjøpe gavekort. 

Våre hotellpakker må bookes minimum tre dager før ankomst. Det er viktig at du legger inn ønsket dag og tidspunkt for bordreservasjon (på de pakkene det gjelder) i kommentarfeltet når du booker online. Er det fortsatt noe du lurer på kan du kontakte vår bookingavdeling på telefon 22824040 eller epost.

Reserver din femstjerners opplevelse her og nå!

- +

Les mer om våre hotellpakker

Theatercafeen Leading Hotels