A Continental Weekend

Hva med en uforglemmelig helg i hjertet av Oslo? Sjekk inn og nyt en femstjerners opplevelse på Hotel Continental med en deilig middag i Theatercaféen.

Oppholdet inkluderer overnatting for to i et av våre flotte superiorrom hvor kalde bobler og en luksuriøs velkomstgave fra Molton Brown venter. I berømte Theatercaféen kan dere nyte en fristende tre-retters i ikoniske omgivelser. Avslutt helgen på best mulig måte med en god natts søvn og frokost i vår frokostrestaurant. Denne pakken er perfekt å gi bort til noen du er glad i, og kan selvsagt også bestilles kun for én!

A Continental Weekend inkluderer:

  • En overnatting inkludert frokost for 2 personer i et av våre flotte superiorrom. (Oppgraderte romkategorier er selvfølgelig tilgjengelig til egne priser.)
  • En flaske bobler venter på rommet, i tillegg til velværeprodukter fra Molton Brown.
  • 3-retters middag for 2 personer i Theatercaféen. Kontakt oss direkte for menydetaljer på de datoene du ønsker (meny er ikke alltid tilgjengelig langt fremover i tid da menyen følger sesongene).
  • Frokostbuffet med a-la-carte meny i frokostrestauranten Caroline.
  • Vi tilbyr gode priser om dere ønsker å forlenge oppholdet.
  • Med forbehold om ledig kapasitet.

Hotellpakken kan bestilles fredag til søndag fra januar 2023 til og med mai 2023. Pakken kan ikke benyttes i påsken (uke 14), da Theatercaféen holder stengt, eller benyttes i forbindelse med andre tilbud eller medlemskap. Det er viktig at du gir oss beskjed om ønsket dag og tidspunkt for bordreservasjon i Theatercaféen når du bestiller, merk at de holder stengt på søndager. For booking, kontakt oss på telefon 22824040 eller epost

Ved kjøp av gavekort til andre: Pakken «A Continental Weekend» er kun tilgjengelig fra januar 2023 til og med mai 2023. Dersom pakketilbudet har utgått er verdien på gavekortet kun gyldig ved kjøp av hotellovernatting på Hotel Continental til utløpsdatoen på gavekortet.

Theatercafeen Leading Hotels