Afternoon Tea

Velkommen til en femstjerners overnatting på Hotel Continental med Afternoon Tea på Theatercaféen. Del denne hyggelige opplevelsen med en god venn/venninne, familie eller kjæreste. Dette er også den perfekte gaven til en du er glad i. 

Dere sjekker inn på et av våre elegante dobbeltrom eller standardrom. På ettermiddagen kan dere nyte en herlig Afternoon Tea på en av Norges mest ikoniske restauranter, Theatercaféen. Hva med å kombinere det med litt shopping eller et museumsbesøk i hovedstaden? Etter en god natts søvn får dere servert en fristende frokost i frokostrestauranten vår. 

Afternoon Tea pakken inkluderer:

  • En overnatting på et lekkert dobbeltrom eller standardrom
  • Afternoon Tea i Theatercaféen med ett glass Champagne
  • Serveres på ukedager fra kl. 15.00 - 18.00, lørdager fra kl. 13.30 - 15.45 og 16 - 18
  • Frokost i frokostrestauranten Caroline
  • Vi kan tilby gode priser om dere ønsker å forlenge oppholdet
  • Med forbehold om ledig kapasitet

Pakken kan bookes tirsdag til og med lørdag ut oktober, deretter kun fredager og lørdager.  Det er viktig at du legger inn ønsket dag og tidspunkt for bordreservasjon i kommentarfeltet når du booker online (se tider for Afternoon Tea over). Hotellpakken kan ikke bestilles i juli da restauranten er stengt, eller benyttes i forbindelse med andre tilbud eller medlemskap. Noe mer du lurer på? Kontakt vårt bookingteam på telefon 22824040 eller epost.

Reserver din Afternoon Tea pakke her og nå!

- +
Theatercafeen Leading Hotels