Gourmetopplevelse i Oslo

Kombiner en nydelig gourmetopplevelse i Restaurant Eik Annen Etage med en god natts søvn på Hotel Continental!

Dere sjekker inn på Hotel Continental for en natt i et av våre elegante superiorrom. I den trendy og spennende Restaurant Eik Annen Etage kan dere nyte en fire-retters middag med vinmeny inkludert i prisen. Oppholdet på Hotel Continental avsluttes med en fristende frokost i frokostrestauranten Caroline. Denne pakken er perfekt å gi bort til noen du er glad i, og kan selvsagt også bestilles kun for én!

Gourmetpakken inneholder:

  • Overnatting inkludert frokost for 2 personer i et lekkert superiorrom. (Oppgraderte romkategorier er selvfølgelig tilgjengelig til egne priser.)
  • 4-retters middag med vinpakke for 2 personer i Restaurant Eik Annen Etage. Kontakt oss direkte for menydetaljer på de datoene du ønsker (meny er ikke alltid tilgjengelig langt fremover i tid da menyen følger sesongene).
  • Frokostbuffet med a-la-carte meny i frokostrestauranten Caroline.
  • Vi kan tilby gode priser om dere ønsker å forlenge oppholdet.
  • Med forbehold om ledig kapasitet.

Hotellpakken kan bookes fredag og lørdag, minimum fem dager før ankomst. Merk at denne hotellpakken ikke kan benyttes i juni og juli, eller november og desember. Hotellpakken kan ikke benyttes i forbindelse med andre tilbud eller medlemskap. Det er viktig at du gir oss beskjed om ønsket dag og tidspunkt for bordreservasjon når du booker. For booking, kontakt oss på telefon 22824040 eller epost

Theatercafeen Leading Hotels