Gå til innhold
Transport og Parkering på Hotel Continental

Booking

Sjekk tilgjenglighet

Transport & parkering

Hotel Continental ligger sentralt plassert i Oslo, med gangavstand til en rekke kollektivtilbud og enkel adgang til Oslo Lufthavn (OSL). Vår Concierge kan bistå med planlegging av transport til og fra hotellet, og med bestilling av privat transport hvis det er et behov. 

Kollektivtransport

I gangavstand fra Hotel Continental ligger knutepunkt som Nationaltheatret og Aker Brygge hvor man finner en rekke rutetilbud som T-bane, trikk, buss og ferje. Som en del av hotellets miljøtiltak for å sikre en grønnere framtid oppfordrer vi alle gjester til å benytte seg av byens kollektivtilbud, som ved utgangen av 2023 vil være tilnærmet utslippsfri. For mer informasjon om stoppesteder, avgangstider og priser se Ruter.

Oslo Bysykkel tilbyr sykler til utlån rundt hele Oslo. Sykkel leies via deres app og kan brukes fritt i opptil 1 time. Sykkelen parkeres enkelt på en av de 263 stasjonene rundt om i Oslo. For mer informasjon, se Oslo Bysykkel.

Flytoget

Flytoget går seks ganger i timen til Oslo Sentralbanestasjon, og tre av disse avgangene bringer deg til Nationaltheatret stasjon på 27 minutter. Herfra er det kun 100 meters gange til hotellet. For mer informasjon om flytoget, avgangstider og priser se Flytoget.

Airport Taxi

Airport Taxi har en informasjonsskranke i ankomsthallen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Taxituren tar ca. 50 minutter og koster fra 800 NOK avhengig av taxiselskap, antall passasjerer og når på døgnet det gjelder. Se informasjon og prisoversikt fra Oslo Taxi. Vi gjør oppmerksom på at Hotel Continental ikke er ansvarlig for eventuelle prisendringer.

Personlig transport

Vi ordner personlig transport for den som ønsker det. Vår samarbeidspartner Oslo Limousinservice kan tilby et skreddersydd alternativ for en ekstra komfortabel reise. Erfarne, diskrete og språkkyndige sjåfører henter deg og kjører deg direkte til hotellet eller flyplassen. Kontakt Hotel Continental for bestilling eller ytterligere informasjon.

Parkering under oppholdet

Vi disponerer 10 parkeringsplasser i garasjen til CareCenter i kjelleren. CareCenter tilbyr innvendig og utvendig vask samt polish, og klargjør gjerne bilen for deg under oppholdet.

Vi gjør oppmerksom på at både parkering og bilpleie må bestilles senest 24 timer i forveien, og det er begrenset kapasitet. Bestill i god tid - tilbudet er populært blant våre hotellgjester. Parkering koster 725 kr per natt, + 350 kr for lading. Timespris er 100 kr (minimum 2 timer, max 8 timer). Med forbehold om prisendringer. 

Betingelser

Biler blir kjørt og parkert for eiers egen regning og risiko. Hotellet og CareCenter påtar seg ikke ansvar for skade på eller tap av bil eller eiendeler. Bileier er ansvarlig for at bilen er forsikret for annen sjåfør. Bilen kan utleveres mot kvittering uten ID-kontroll. Kontakt resepsjonen for avhenting av bil. 

Her finner du inngang til CareCenter.