Transport & parkering

Hotel Continental hjelper gjerne gjestene med å planlegge og bestille transport til og fra hotellet eller parkering dersom du ankommer med egen bil.

Flytoget

Flytoget går seks ganger i timen til Oslo Sentralbanestasjon, og tre av disse avgangene bringer deg til Nationaltheatret stasjon på 27 minutter. Herfra er det kun 100 meters gange til hotellet. For mer informasjon om flytoget, avgangstider og priser se Flytoget.

Airport Taxi

Airport Taxi har en informasjonsskranke i ankomsthallen på Oslo Lufthavn Gardermoen. Taxituren tar ca. 50 minutter og koster fra 800 NOK avhengig av taxiselskap, antall passasjerer og når på døgnet det gjelder. Se informasjon og prisoversikt fra Oslo Taxi. Vi gjør oppmerksom på at Hotel Continental ikke er ansvarlig for eventuelle prisendringer.

Personlig transport

Vi ordner personlig transport for den som ønsker det. Vår samarbeidspartner Oslo Limousinservice kan tilby et skreddersydd alternativ for en ekstra komfortabel reise. Erfarne, diskrete og språkkyndige sjåfører henter deg og kjører deg direkte til hotellet eller flyplassen. Kontakt Hotel Continental for bestilling eller ytterligere informasjon.

Parkering under oppholdet

Vi disponerer 10 parkeringsplasser i garasjen til CareCenter i kjelleren. CareCenter tilbyr innvendig og utvendig vask samt polish, og klargjør gjerne bilen for deg under oppholdet.

Vi gjør oppmerksom på at både parkering og bilpleie må bestilles senest 24 timer i forveien, og det er begrenset kapasitet. Bestill i god tid - tilbudet er populært blant våre hotellgjester. Parkering koster 650 kr per natt (med forbehold om prisendringer).

Her finner du inngang til CareCenter.

Theatercafeen Leading Hotels