Gå til innhold
Shopping Hotel Continental

Booking

Sjekk tilgjenglighet

Shopping i Oslo sentrum

Oslo har et mangfold av shoppingmuligheter. I nærheten av Hotel Continental finner du eksklusive magasin og handlegater som Promenaden Fashion DistrictPaleet, Steen & Strøm og GlasMagasinet.

I tillegg til de ulike magasinene har byen to pulserende handlegater. I gågaten Karl Johans gate finner du alt fra de kjente kjedebutikkene til de mer eksklusive merkevarene som Louis Vuitton, Gucci og Hermès. Handlegaten Bogstadveien er kjent for sin variasjon av designerbutikker, klær, interiør og restauranter.

SPREKENHUS Concept store

Oppdag originale produkter fra SPREKENHUS i alle rom og suiter på Hotel Continental. Sprekenhus ble grunnlagt i Oslo, og tilbyr en rekke luksuriøse produkter for hud og hår med fokus på estetikk og funksjonalitet som bidrar til omgivelsene, samt kombinerer ingredienser og materialer av høy kvalitet. På Hotel Continental finner du miljøvennlig re-fill produkter, designet spesielt for hoteller. Besøk deres conceptstore og opplev hele produktserien i Nedre Slottsgate 8, Oslo.

VANBRUUN Showroom

Velkommen til VANBRUUN! I samme bygg som hovedinngangen til Hotel Continental finner du VANBRUUN sitt showroom. Her finner du et bredt utvalg av ringer, diamanter og utvalgte smykker. Book en privat konsultasjon hos VANBRUUN og la deg inspirere. Her får du alltid personlig rådgiving, eget design og muligheten til å oppdage eksklusive smykker i luksuriøse omgivelser.  

Promenaden Fashion District

Promenaden Fashion District ligger midt i hjertet av Oslo sentrum, og består av syv ikoniske gater som blant annet Akersgaten, Øvre og Nedre Slottsgate og Prinsens gate. Området byr på en eksklusiv shopping opplevelse og et unikt tilbud for den motebevisste og kvalitetsbevisste kunden. Her finner du de mest kjente internajonale luksusmerkene og deres flagship stores, slik som Gucci, Hermès, Louis Vuitton, Saint Laurent, Bottega Veneta, Isabel Marant, Acne, Aesop og interiørbutikken Vitra. Flotte varemagasiner som Steen & Strøm og Eger samt kaféer og restauranter, gjør shoppingopplevelsen komplett.

Juvelér Langaard 

Juvelér Langaard er en av Hotel Continentals nærmeste naboer. Her finner du vakre edelstener og smykker av høy kvalitet som du ikke finner noe annet sted. To generasjoner av Langaard-familien reiser verden rundt på jakt etter de flotteste diamantene, og jobber sammen med et dedikert og dyktig team for å gi kundene en best mulig opplevelse. I tillegg til egne, håndlagde smykker tilbyr Langaard som eneste juvelér i Norge Pomellato, Roberto Coin og Shamballa. Verkstedet over butikken kan dessuten bistå med reparasjoner på kort varsel ved behov.

Aker Brygge

Fra Hotel Continental er det en kort spasertur til Aker Brygge som er blitt en av Oslos mest populære severdigheter. Området er rikt på opplevelser i bilfrie arealer, med et godt utvalg av forretninger og spisesteder. Det tidligere verftsområdet har høstet stor internasjonal oppmerksomhet og har blant annet vunnet den internasjonale Difa-prisen for beste byutviklingsprosjekt. Årlig registreres det mer enn 6 millioner besøk til Aker Brygge.
 

Grünerløkka

I bydelen Grünerløkka har det vokst frem et dynamisk og flerkulturelt område. Her finner du små gallerier og utstillinger, designerbutikker, bokhandlere og et mangfoldig og spennende mattilbud. Vulkan blir kalt ”den lille byen i byen” og området skal være en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, restauranter og spennende leietakere. Det er mangfoldet og sammensetningen av aktører som gjør Vulkan spennende.

Personlig Shopping

Ta kontakt med vår Concierge service om du ønsker mer informasjon om personlig og privat shopping. Vi hjelper deg gjerne med å booke dette inn: concierge@hotelcontinental.no